Er du også interessert i?

Ostegården Jørns Lagret cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Myrdal Ramsløkost cirka 4,5 kilo
Enhet
kilo
Forpakn. m/
4,5 kilo
Vis
Ostegården Fanaost Ung ca 4,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Albala PGI ØKO 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri Lord Garvagh 2,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,2 kg
Vis
Comté Extra Antoine 16 mnd 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri Store Velten 2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Manchego 3 mnd ca 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost ung ca 4,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Gruyère AOC 12 mnd grottelagret 3,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
3,5 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost moden cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Parmigiano Reggiano 30 mnd DOP ØKO 2,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,2 kg
Vis
Provolone Fiaschetti Affumicata 1,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,5 kg
Vis

Prestholt Leirgrøv Stølsost 1242 1/4 ca 2 kilo

Varenr.
451000120
2,5
kg
pr.
stk

Leirgrøv Stølsost 1242 

Leirgrøv er en kvit geitost som har fått navn etter stølen, Leirgrøv. Stølsmelktypen blir bare laget om sommeren.

Geitemelken henter mye smak fra foret til geiten, og geiter er glad i mat med mye smak. Derfor er stølsmelkosten kraftigere på smak og bærer preg av geiten sin favorittmat - urter, vier og fjellblomster.

Geitemelken fra støl kan bli lys grønn av alle godsakene på fjellbeitet. Derfor kan Leirgrøv stølsmelk opptre lysgrønn på farge.

Osten har en behagelig smak av urter og blomster og nydelige toner av hasselnøtt.

Leirgrøv 1242 er lagret minimum 12 måneder.

English:

Leirgrøv is a white goat cheese made on milk from when the goats goes in the mountains summertime.

The goat milk gets a lot of flavor from what the goats eat, and goats love food with a lot of flavor. Therefore, this cheese is stronger in taste and bears the mark of the goat's favorite food - herbs, willows and mountain flowers.

The goat's milk can turn light green from all the goodies on the mountain. Leirgrøv Stølsost 1242 is stored for a minimum of 12 months.

The cheese has a pleasant taste of herbs and flowers and lovely notes of hazelnut.

 

(Foto: Emile Holba)