Er du også interessert i?

Pecorino Toscano DOP 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Kerrygold Cheddar Mature White cirka 5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5 kg
Vis
Ubriaco di Amarone 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Parmigiano Reggiano 30 mnd DOP ØKO 2,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,2 kg
Vis
Albala PGI ØKO 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Myrdal Ramsløkost cirka 4,5 kilo
Enhet
kilo
Forpakn. m/
4,5 kilo
Vis
Provolone Fiaschetti Affumicata 1,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,5 kg
Vis
Manchego 12 mnd DOP ca 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost moden cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Myrdal Vellagret Fjellost 5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5 kg
Vis
Mahon Extra 2,4 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,4 kg
Vis
Saint-Nectaire Fermier AOC 1,6 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,6 kg
Vis
Forest røkt ca 1,1 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,1 kg
Vis

Comtè Extra AOP 12 - 15 mnd Rivoire 3 kg

Varenr.
18809
3
kg
pr.
stk

Comtè Extra AOP 12-15 mnd AOP cirka 3 kilo

En fast kumelksost med brøstet skorpe. Denne osten kan kun lages på melk fra Montbéliarde eller fransk Simmental kuer.
Den produseres i området Massif de Jura i Rhône alpene. Det trengs omtrent 530L melk for å kunne produsere ca 35 kg ost.
Smaksbildet favner brett og varrierer fra produsent til produsent, alt etter mikroklimaet der dyrene gresser. Men typiske smakstoner er smeltet smør, hasselnøtt og assosiasjoner til ristet brød.

English:

A solid cow's milk cheese with brushed crust. This cheese can only be made from milk from Montbéliarde or French Simmental cows. Produced in the Massif de Jura area of the Rhône Alps. It takes about 530L of milk to be able to produce about 35 kg of cheese.
The taste picture embraces wide and varies from producer to producer, depending on the microclimate where the animals graze. But typical flavors are melted butter, hazelnut and associations with toast.