Er du også interessert i?

Myrdal Ramsløkost cirka 4,5 kilo
Enhet
kilo
Forpakn. m/
4,5 kilo
Vis
Myrdal Pepperost cirka 4,5  kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Gruyère grottelagret 15 mnd ca 8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
8 kg
Vis
Parmigiano Reggiano 30 mnd DOP ØKO 2,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,2 kg
Vis
Eiker Holtefjell Ung 3-6 mnd ca 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Pecorino Toscano DOP 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Myrdal IBEX cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Manchego 12 mnd DOP ca 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Raclette grottelagret 5 mnd 6,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
6,5 kg
Vis
Kvit Undredal Vellagra 6-12 mnd
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis

Manchego 12 mnd DOP ca 3 kg

Varenr.
F202
3
kg
pr.
stk

Manchego 12 mnd cirka 3 kilo

Spansk fast fåremelks ost laget på melk av sauerasen Manchega. Blir laget på La Mancha platået søt øst for Madrid. Et svært tørt område med få trær, og med temperaturer opp mot 50 grader på sommerstid. Sauenes diet av villtimian og smaksrike urter gir melken en rik og aromatisk som utvikles videre ved lagring. Denne osten er lagret i 10-12 måneder og har fått god tid til å utvikle seg smaksmessig. Den passer perfekt på ostefatet eller som snack ost. Og har smakstoner av timian, ristede hasselnøtter og karamell, med en noe salt finish. Aromamessig har den hint av lanolin og lammesteik.