Er du også interessert i?

Rueslåtten Ysteri Lord Garvagh 2,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,2 kg
Vis
Forest røkt ca 1,1 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,1 kg
Vis
Scamorza Affumicata cirka 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Ubriaco di Amarone 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Pecorino Romano DOP 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Comtè Extra AOP 12 - 15 mnd Rivoire 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Provolone Piccante DOP 5,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5,5 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri Store Velten 2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost ung ca 4,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Provolone Fiaschetti Affumicata 1,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,5 kg
Vis
Pecorino Toscano DOP 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Myrdal Pepperost cirka 4,5  kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis

Pecorino Romano DOP 3 kg

Varenr.
907206
3
kg
pr.
stk

Pecorino Romano DOP 3 kilo

Hard fåremelks ost lagret 5-12 måneder. Osten er beskrevet så tidlig som år 100 før Kristus av Marcus Terentius Varro som en essensiell del av de romerske legionærenes mat rasjoner. Osten var viktig ettersom den gav dem både fett, salter og protein. I tillegg holdt den seg godt på soldatenes reiser.  Smaksmessig har denne både fin melkesødme som er typisk for fåremelken, i tillegg har den en salt finish med preg av lanolin.

Passer veldig godt i risottoer eller revet over pastaretter.