Er du også interessert i?

Comté Extra Antoine 16 mnd 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri Lord Garvagh 2,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,2 kg
Vis
Kerrygold Cheddar Mature White cirka 5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5 kg
Vis
Tomme de Savoie  IGP 1,8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,8 kg
Vis
Ubriaco di Amarone 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Mahon Extra 2,4 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,4 kg
Vis
Raclette grottelagret 5 mnd 6,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
6,5 kg
Vis
Albala PGI ØKO 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Pecorino Romano DOP 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Pecorino Toscano DOP 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Myrdal IBEX cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Hitra Grotteost Ung 3 mnd 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis

Pecorino Romano DOP 3 kg

Varenr.
907206
3
kg
pr.
stk

Pecorino Romano DOP 3 kilo

Hard fåremelks ost lagret 5-12 måneder. Osten er beskrevet så tidlig som år 100 før Kristus av Marcus Terentius Varro som en essensiell del av de romerske legionærenes mat rasjoner. Osten var viktig ettersom den gav dem både fett, salter og protein. I tillegg holdt den seg godt på soldatenes reiser.  Smaksmessig har denne både fin melkesødme som er typisk for fåremelken, i tillegg har den en salt finish med preg av lanolin.

Passer veldig godt i risottoer eller revet over pastaretter.