Er du også interessert i?

Fontina Val d'Aosta DOP 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Eiker Holtefjell XO 12-18 mnd 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Scamorza Affumicata cirka 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Forest røkt ca 1,1 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,1 kg
Vis
Comtè Extra AOP 12 - 15 mnd Rivoire 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Provolone Fiaschetti Affumicata 1,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,5 kg
Vis
Mimolette 24 mois Selection 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Kerrygold Cheddar Mature White cirka 5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5 kg
Vis
Myrdal Ramsløkost geit cirka 4,5 kilo
Enhet
kilo
Forpakn. m/
4,5 kilo
Vis
Myrdal IBEX cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Västerbottensost 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Parmigiano Reggiano 30 mnd DOP ØKO 2,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,2 kg
Vis

Pecorino Romano DOP 3 kg

Varenr.
907206
3
kg
pr.
stk

Pecorino Romano DOP 3 kilo

Hard fåremelks ost lagret 5-12 måneder. Osten er beskrevet så tidlig som år 100 før Kristus av Marcus Terentius Varro som en essensiell del av de romerske legionærenes mat rasjoner. Osten var viktig ettersom den gav dem både fett, salter og protein. I tillegg holdt den seg godt på soldatenes reiser.  Smaksmessig har denne både fin melkesødme som er typisk for fåremelken, i tillegg har den en salt finish med preg av lanolin.

Passer veldig godt i risottoer eller revet over pastaretter.