Historien om olivenoljen fra Uliveti Castel San Martino, er en fortelling der fjellene i Sannio Sør Italia møter fjellene i Vinje Telemark, hvor ekte håndverk, råvarer av beste kvalitet og kjærlighet til naturen forenes.
Femminella er en søt og pepperaktig extra virgin olivenolje. På smak og aroma gir den hint av eple, grønne bønner og selleri. God til bakt og dampet fisk, rå fisk og brødbakst inkludert kaker. Passer godt med fersk og søt salat, ellers sammen med andre delikate smaker.
English:
The story of the olive oil from Uliveti Castel San Martino, is a story where the mountains of Sannio in Southern Italy meet the mountains of Vinje Telemark, where real craftsmanship, raw materials of the best quality and love of nature unite.
Femminella is a sweet and peppery extra virgin olive oil. On the palate and aroma, it gives hints of apple, green beans and celery. Good for baked and steamed fish, raw fish and bread baking and cakes. Goes well with fresh and sweet salad, otherwise with other delicious flavors.