Spesialkjøtt i verdensklasse fra Baskerland.
Kun kyr med høy fettprosent kvalifiserer for videreforedling, og herfra er det bare de aller beste stykkene som kommer gjennom den strenge kvalitetssorteringen. Den fantastiske kvaliteten og smaken har gitt Txogitxu kjøttet innpass hos de aller beste restauranter verden over. Blant annet serveres det på Juan Mari Arzak`s 3 stjerners Michelinrestaurant i San Sebastian.
Varen er ikke fast på lager men kan bestilles. Legg ønsket antall i handlekurven og vi kontakter deg for å avtale en leveringsdato.
English:
Only cows with a high fat percentage qualify for further processing, and from here only the very best pieces come through the strict quality sorting.The fantastic quality and taste have given Txogitxu meat access to the very best restaurants around the world. Among other things, it is served at Juan Mari Arzak`s 3-star Michelin restaurant in San Sebastian. This is the meat for those who seek the best of the best. The taste experience is intense, tender and incredibly juicy. Recommended!
The item is not fixed in stock but can be ordered. Add the desired amount to the shopping cart and we will contact you to arrange a delivery date.