Du må være pålogget for å se priser.  Bli privatkunde her

Ku
Frankrike
Brillat Savarin moule a la louche 500 gram

Beskrivelse

Brillat Savarin er oppkalt etter Frankrikes store matskribent på 1700 - tallet.

Den ble skapt av en annen storhet, den franske osteeksperten Henri Androut.

Brillat Savarin er fremstilt av pastaurisert kumelk. Den er en delikat ost som er bløt og fet. Den har en mild sart smak og når den er moden nok kommer dens karakteristiske syrlighet og friskhet frem. 

Osten utvikles hele tiden og blir mer og mer kremet. Delin har vunnet flere medaljer for denne delikate trippel crèmen.

Brillat Savarin is named after France's great food writer in the 18th century. It was created by another great man, the French cheese expert Henri Androut.

Brillat Savarin is made from pasteurized cow's milk. It is a delicate cheese that is soft and oily. It has a mild delicate taste and when ripe enough, its characteristic acidity and freshness emerge.

The cheese is constantly evolving and becoming more and more creamy. Delin has won multible medals for this delicate triple cream.

 

 


Produktblad

Allergener


Ingredienser